Send inquiry
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

BR Turbo turboahtimet

BorgWarner
Maksat laadusta, et tuotenimestä!!
1. Tietoa BR Turbo -tuotemerkistä

BR Turbosta on tullut 25 vuoden aikana turboahtimien markkinoilla luotettava kumppani yksityis- ja yritysasiakkailleen. Viimeisten 10 vuoden aikana tapahtuneen kysynnän ja myynnin kasvun ansiosta meistä on tullut yksi johtavista turboahtimien ja niihin liittyvien palvelujen toimittajista Baltian maissa ja Itä-Euroopassa. Kertyneen kokemuksen, asiantuntemuksen ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla julkaisimme turboahtimien mallistomme BR Turbo -brändin alla.

2. Laatu ja luotettavuus
  • Turboahtimemme on koottu alkuperäisistä ja korkealaatuisista osista.
  • Kaikissa BR Turbon turboahtimissa tehdään muuttuvan geometrian asetus tuotantolaitosten hyväksymien virtauspenkkien avulla.
  • Kaikkiin turboahtimiimme asennetaan alkuperäiset toimilaitteet.
  • BR Turbon turboahtimien luotettavuus varmistetaan 2 vuoden takuulla (sama kuin alkuperäisiä turboahtimia valmistavilla maailmanlaajuisilla tuotemerkeillä).
3. Edulliset hinnat

BR Turbo turboahtimet on erinomainen vaihtoehto maailmanlaajuisesti tunnettujen tuotemerkkien tarjoamille tuotteille, ne täyttävät samat laatuvaatimukset, mutta niiden etuna on edullisempi hinnoittelupolitiikka.

Tarjoamme laajan valikoiman turboahtimia yli 1000 automalliin, kaikki niistä ovat saatavilla varastostamme.

4. Turvallinen toimitus kaikkialla maailmaan

Kaikki turboahtimemme on pakattu nykyaikaisen Instapak®-teknologian käyttöön

SEALED AIR® -järjestelmällä. Tämä pakkaus kiinnittää turboahtimen hyvin karkaistun vaahtomuovin avulla ja mahdollistaa sen, että turboahtimet eivät vaurioidu kuljetuksen aikana.

Tämän tekniikan avulla turboahdin voidaan toimittaa turvallisesti ja varmasti mihin tahansa paikkaan maailmassa, myös Suomeen. Turboahtimesi voidaan toimittaa esimerkiksi seuraavilla kuriiripalveluilla: DHL Economy, DHL Express ja DPD. Katos tiedot täältä

Etsi turboahdin
Haku OE-numeron mukaan
Jos tiedät jo turboahtimesi numeron.

Haku katalogista
Löydä sopiva turboahdin ajoneuvosi merkin ja mallin mukaan

Haku
Tarvitsetko apua turbon tai varaosan valinnassa?