Send inquiry
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tietosuojakäytäntö

HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN KÄSITTELY

Henkilötietojen käsittelijä on verkkokauppa Bane Roco OÜ (rekisterikoodi 10506203), joka sijaitsee Tallinnassa osoitteessa Betooni 11e. puh + 372 600 7764, + 372 6007763 ja sähköpostiosoite info@turbo.ee.

 1. Millaisia henkilötietoja käsitellään
  1. Nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite;
  2. Toimitusosoite;
  3. Pankkitilin numero;
  4. Tavaroiden ja palvelujen kustannukset sekä maksuihin liittyvät tiedot (ostohistoria);
  5. Asiakastuen tiedot.
 2. Miksi henkilötietoja käsitellään
  1. Henkilötietoja käytetään asiakkaan tilausten hallintaan ja tavaroiden toimittamiseen.
  2. Ostohistoriaa koskevia tietoja (ostopäivä, tuote, määrä, asiakkaan tiedot) käytetään ostettujen tavaroiden ja palveluiden yhteenvetojen valmisteluun ja asiakkaan asetusten analysointiin.
  3. Pankkitilin numeroa käytetään, jos asiakkaalle suoritetaan maksuja.
  4. Henkilötietoja, kuten sähköpostia, puhelinnumeroa ja asiakkaan nimeä, käsitellään tavaroiden ja palvelujen tarjoamiseen liittyvien kysymysten käsittelemiseksi (asiakastuki).
  5. Verkkokaupan käyttäjän IP-osoitetta tai muita verkkotunnuksia käsitellään verkkokaupan tietoyhteiskunnan palveluna ja verkkokäytön tilastoissa.
 3. Oikeudelliset perustelut
  1. Henkilötietoja käytetään Bane Roco OÜ:n ja asiakkaan välisen myyntisopimuksen täyttämiseen.
  2. Henkilötietoja säilytetään, kunnes asiakas on päättänyt sopimuksen.
  3. Bane Roco säilyttää lain mukaan säilytettävät (esim. kirjanpito) henkilötiedot lainsäädännön edellyttämällä tavalla.
 4. Henkilötietojen vastaanottajat
  1. Henkilötiedot välitetään verkkokaupan asiakastukeen ostosten ja ostohistorian hallinnan ja asiakkaiden mahdollisten ongelmien ratkaisemista varten.
  2. Nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite lähetetään asiakkaan valitsemalla kuljetuspalvelulle. Kun tavarat toimitetaan kuljetusyritykselle, toimitetaan sen yhteydessä myös asiakkaan osoite sekä muut yhteystiedot.
  3. Henkilökohtaiset tiedot voidaan toimittaa palveluntarjoajille, joita tarvitaan verkkokaupan ylläpitoon (Webhosting).
  4. Bane Roco OÜ lähettää henkilötietoja tilausten käsittelyyn valtuutetulle yritykselle (Maksekeskus as).
 5. Turvallisuus ja tietojen saanti
  1. Henkilötietoja säilytetään zone.ee:n palvelimilla, jotka sijaitsevat Euroopan unionin jäsenvaltioiden tai Euroopan talousalueen valtioiden alueella.
  2. Tietoja voidaan siirtää maihin, joiden tietosuojataso on arvioitu riittäväksi Euroopan komissiossa, ja yhdysvaltalaisiin yrityksiin, jotka ovat liittyneet Privacy Shield -järjestelyn puitteisiin.
  3. Verkkokaupan henkilökunta voi käyttää henkilötietoja ratkaistakseen verkkokaupan käyttöön liittyvät tekniset ongelmat ja tarjota asiakastukea.
  4. Verkkokauppa toteuttaa asianmukaiset fyysiset, organisatoriset ja tietoturvaan liittyvät toimenpiteet suojatakseen henkilötiedot vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoamiselta, katoamiselta, muutokselta tai luvattomalta käytöltä ja luovuttamiselta.
  5. Henkilötiedot välitetään verkkokaupan tietojenkäsittelijöille (kuten kuljetus- ja datapalvelujen tarjoajille) ja käsitellään verkkokaupan ja kumppanien välisissä sopimuksissa. Kumppanien on varmistettava asianmukaiset turvallisuustoimenpiteen henkilötietoja käsitelläkseen.
 6. Pääsy henkilötietoihin ja niiden muokkaaminen
  1. 6.1 Henkilötietoja voidaan käyttää ja muokata verkkokaupan käyttäjäprofiilissa. Kun tilaus on tehty ilman käyttäjätilin rekisteröimistä, henkilötietoihin pääsee käsiksi asiakastuen kautta.
 7. Suostumuksen peruuttaminen
  1. Jos henkilötietoja käsitellään asiakkaan suostumuksella, asiakkaalla on oikeus perua suostumuksensa ilmoittamalla siitä asiakastukeen sähköpostitse.
 8. Säilyttäminen
  1. Henkilötiedot poistetaan, kun verkkokaupan asiakastili suljetaan, ellei tietojen säilyttäminen ole tarpeen kirjanpitoa tai kuluttajariitojen ratkaisemista varten.
  2. Ilman asiakastiliä tehtyjen verkko-ostosten ostohistoriaa säilytetään kolme vuotta.
  3. Jos asiaan kohdistuu maksu- tai kuluttajariitoja, henkilötietoja säilytetään pakollisen ajanjakson päättymiseen saakka tai kunnes kiista on selvinnyt.
  4. Kirjanpitotarkoituksiin tarvittavia henkilötietoja säilytetään seitsemän vuoden ajan.
 9. Poistaminen
  1. Poistaakseen henkilötiedot, asiakkaan on otettava sähköpostitse yhteyttä asiakastukeen. Poistamista koskeviin pyyntöihin vastataan kuukauden sisällä ja silloin ilmoitetaan henkilötietojen poistamisen ajankohta.
 10. Siirtäminen
  1. Sähköpostitse lähetettyihin henkilötietojen siirtopyyntöihin vastataan kuukauden sisällä. Asiakaspalvelu tunnistaa henkilön ja ilmoittaa, mitä henkilötietoja välitetään.
 11. Markkinointi
  1. Sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa käytetään suoramarkkinointiviestien lähettämiseen, jos asiakas on antanut siihen suostumuksensa. Jos asiakas ei halua vastaanottaa suoramarkkinointiviestejä, hänen tulee valita asiaankuuluva linkki sähköpostin alatunnisteessa tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.
  2. Jos henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksissa (profilointi), asiakkaalla on oikeus milloin tahansa kieltää henkilötietojensa alkuperäinen käsittely tai jatkokäsittely, mukaan lukien suora markkinointiin liittyvä profilointi, ilmoittamalla siitä asiakastukeen sähköpostitse (tiedot on toimitettava selkeästi ja erillään muista tiedoista).
 12. Riitojen ratkaiseminen
  1. Bane Roco OÜ käsittelee henkilötietoja. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstä tai henkilötietojen käsittelystä, ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse info@turbo.ee.
  2. Asiakkaalla on oikeus kääntyä Viron tietosuojasta vastaavan tarkastuslaitoksen (info@aki.ee) puoleen henkilötietojensa suojaamiseksi. Viron tietosuojavirasto on valtiollinen laitos, jonka puoleen asiakkaat voivat kääntyä henkilötietojen suojaamista koskevien kysymysten osalta.
 13. Klarna
  1. Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.