Send inquiry
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Borg Warner Turbo Systems

BorgWarner

Vuonna 1928 perustettu yhdysvaltalainen BorgWarner Turbo Systems valmistaa vaihteistoja, moottorin kytkimiä ja turboahtimia. Tuotemerkissä yhdistyvät maailman parhaiden turbojärjestelmien valmistajien laatu ja perinteet. BorgWarner on saanut lukuisia palkintoja turboteknologian alalla tehdyistä innovaatioista, joihin kuuluvat muun muassa muuttuvan geometrian järjestelmän, titaanisten juoksupyörien ja säädettävän kaksivaiheisen turboahdinjärjestelmän kehittäminen. Yritys tekee yhteistyötä Porschen, Peugeotin, Renault'n, Volkswagenin ja muiden suurten tuotemerkkien kanssa ja parantaa edelleen valmistettujen turboahtimien tehokkuutta ja tuotteiden laatustandardeja. Vuodesta 2000 lähtien yrityksemme - BR Turbo - on ollut BorgWarnerin tuotteiden virallinen jakelija.


BORG WARNER TURBOSYSTEMS sulautui yhteen KKK:n ja SCHWITZERin kanssa, ne ovat maailman johtavia turboahtimien tuottajia 20-1200 kWt:n teholla. BORG WARNER TURBOSYSTEMS tarjoaa koko KKK:n ja SCHWITZERin tuotevalikoiman, joka soveltuu henkilöautojen ja tavarankuljetusautojen diesel- ja bensiinimoottoreihin, kiinteisiin moottoreihin, maantie- ja meriliikenteen moottoreihin sekä muihin erikoiskoneisiin. KKK:n ja SCHWITZERin turboahtimet voidaan asentaa sellaisten tunnettujen merkkien tuotteisiin kuin VOLVO, SCANIA, MERCEDES, AUDI, VW, VOLVO PENTA, DEUTZ, PEUGEOT, RENAULT, NISSAN, OPEL ja monet muut.


Missä BorgWarnerin turboahtimen OE-numero on? 

Turboahtimen kotelossa on tietokilpi, jossa on kaikki asiaankuuluvat tiedot. Yleensä tässä kilvessä on OE-numero, auton valmistajan numero ja turboahtimen valmistajan numero. Joskus myös turboahtimen sarjanumero ilmoitetaan. Yleensä riittää, että tiedät OE-numeron, jotta voit etsiä autoosi sopivan turboahtimen.

     

Jos kyseessä on BorgWarner OE, löydät OE-numeron täältä:

BorgWarner